Zoutelande, 4 – 9 April

Welkom!

Twee felicitaties zijn op z’n plaats :
De eerste is voor directie en medewerkers van het Beachhotel vanwege het sinds Pasen heropende hotel dat een ware metamorfose heeft ondergaan. Michel en Sophie Kloeg : proficiat met dit verbluffende resultaat en veel succes voor de toekomst !!

Felicitatie twee is voor de speelsters die zich via de Halve Finales naar deze Finale wisten te knokken : Ester van Muijen, Jacqueline Schouten, Stella van Buuren (die daarmee haar debuut maakt) en Rianka van Ombergen.

Samen met de 4 hoogst geëindigden van vorig jaar ( Vitalia Doumesh, Denise van Dam, Heike Verheul en Leonie de Graag ) gaan jullie deze week uitmaken wie zich tot nationaal kampioene 2016 mag laten kronen.

Dat Vitalia haar titel met alle inzet zal verdedigen staat vast, maar óók dat de concurrentie op de loer ligt om toe te slaan ! Daartoe behoren opnieuw twee provincie – genotes , Leonie en Rianka. En daar zijn we best een beetje trots op !

Kortom : alle ingrediënten zijn aanwezig om op een spannend scenario te mogen rekenen, speelsters en zo hoop ik, ook de nodige liefhebbers/toeschouwers die de weg naar het Beachhotel weten te vinden. En niet te vergeten de digitale volgers, wereldwijd. Dat onze speciale website heel veel hits mag scoren is niet alleen goed voor het (mondiale) dammen, maar ook om als rapportcijfers over te kunnen leggen bij sponsor- en subsidieverzoeken !
Dames finalisten : opnieuw of voor het eerst welkom aan de Zeeuwse Rivièra en een succesvol 11e NK Zoutelande toegewenst !

Aart Walraven,
voorzitter Stichting Damevenementen Zeeland.

Programma
Maandag 4 april
- Aankomst
- 13:30 uur: Opening
- 14:00 uur: Ronde 1

Dinsdag 5 april
- 12.00 uur Ronde 2

Woensdag 6 april
- 12.00 uur Ronde 3

Donderdag 7 april
- 09.30 uur Ronde 4
- 15.00 uur Ronde 5

Vrijdag 8 april
- 12.00 uur Ronde 6

Zaterdag 9 april
- 10.00 uur Ronde 7
- ca. 15.30 uur Prijsuitreiking en sluiting